Iedereen wil weleens een extraatje

De WLZ (vroeger AWBZ) vergoedt alleen de uitgaven die strikt noodzakelijke zijn. Dat kun je niet zeggen van zaken als tuinmeubilair, een mooie vijver, een kleurige bank, een i-pad, muziekuitvoeringen of excursies. Maar het leven wordt dankzij deze extraatjes wel een stúk aangenamer. De Stichting Teunisbloem vindt dat iedereen weleens een extraatje kan gebruiken en dus zeker deze mensen met een verstandelijke beperking.

Je gift is aftrekbaar

Wil je ook bijdragen aan extra kleur en fleur rond Salvia, die het welzijn van de bewoners verhogen en hun horizon verleggen. Denk dan eens aan een schenking aan de stichting Teunisbloem op NL60 INGB 0657 5551 50.



De stichting Teunisbloem is opgenomen in het ANBI-register. Hierdoor is je gift vaak ook nog aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Ook kun je een schriftelijke afspraak maken met de stichting voor een periodiek gift. Je moet dan wel het ingevulde formulier goed bewaren voor een eventuele controle. (Zie www.belastingdienst.nl/anbi)

Nieuwsbrief, Belastingformulier, Contact

Wil je onze Nieuwsbrief met projecten en akties ontvangen? Wil je het "formulier periodieke gift" inzien, heb je een idee voor een inzamelingsactie of wil je gewoon meer weten ? Neem dan gerust contact met ons op.